Вега тест

Студио Релакс е официален вносител на апаратите “OTI TESTER”/ ВЕГА ТЕСТ.

Бъдете слаби без глад и мъчителни диети. Изберете интелигентното решение за здраво и стройно тяло – иновативния ВЕГА ТЕСТ за непоносимост към храни.

Цени

Вид процедура Времетраене 1 процедура
VEGA TEST | ВЕГА ТЕСТ ~ 60 мин. 95.00 лв.

Компютърният ВЕГА ТЕСТ е безкръвен, безболезнен, бърз, безопасен, без облъчване, удобен и точен. Полезен е, защото веднага ни дава отговор на постоянно задаваните от нас въпроси: Как да отслабнем, без да гладуваме? Каква е най-подходящата храна, за да бъдем здрави? Гладуването е опасно, не можеш и не трябва да гладуваш цял живот.

Компютърната диагностика на храните ни осигурява здравословно хранене с най- подходящите и толерирани от организма храни, ефективно отслaбване и добро здраве.

С най-модерна компютърна технология се извършва биоенергиен тест за оценка на толерантността ни към храни и напитки, които консумираме най-често. В ампули е поставен извлек от: 18 вида животински протеини-меса, колбаси, яйца, 19 вида млечни продукти /включително моцарела, пармезан, синьо сирене/, 23 пресни плодове и 6 вида ядки, 26 зеленчуци и 6 вида варива. Голям интерес представляват т.н. „отпускащи“ храни и напитки като кафе, какао, видовете шоколад, чай, кока-кола. Разбира се, белите и червени вина, различните напитки, концентратите, бирата и най-актуалното – понасяме ли цигарите. Тестват се подправки, подсладители, консерванти. Компютърният апарат е нов клас в биоелектрониката, работи на принципа на електропунктурата. Изследването става чрез тестване на индивидуалния отговор на организма към различните субстанции, поставени във веригата компютър – човек – храна /могат да бъдат и лекарства/.

С VEGA TEST | ВЕГА ТЕСТ – може да се постигне

  • ТРАЙНО НАМАЛЯВАНЕ без възвръщане на килограмите! Ако ние се храним малко, не сме променили начина си на живот, а килограмите ни се увеличават, това означава, че не ядем тази храна, която организмът ни толерира и разгражда. Факторите, които имат значение при изготвянето на индивидуалния режим на хранене, са генетични, възрастта, телесното тегло, съществуващите заболявания, нивата на хормоните, също традицията, психологията, възпитанието. Приемат се само установените от теста поносими храни – тези, които организмът ни толерира и разгражда най-добре. Сравнително бързо и необратимо се намаляват излишните килограми още от първия месец /от 5 кг- 10 кг/. Така се поддържа правилно нашата обмяна, по-малка е опасността от напълняване, намалява хроничната умора, чувстваме се добре, здрави, по-бодри и работоспособни.
  • ИЗГОТВЯНЕ на правилен хранителен режим на жената при бременност и след раждане: ВАЖНО Е да не се наруши пълноценното хранене на бебето ПО ВРЕМЕ НА БРЕМЕННОСТТА и в кърмаческия период. Съвременните проучвания показват, че някои от заболяванията в зряла възраст са свързани с растежа и развитието на плода още в утробата на майката. Всяка майка трябва да знае коя храна се понася и приема от нейния организъм най-добре и най-вече не вреди на бебето. Това играе важна роля в програмирането на бъдещото здраве на детето. Неправилните диети могат да намалят кърмата или да повлияят неблагоприятно на бебето. Правилното хранене помага на майката да намали натрупаните килограми и да възстанови бързо добрия си външен вид БЕЗ да се гладува!
  • ВАЖНО! Няма никакви противопоказания, никаква опасност за майката и бебето при извършване на теста. След приключване на теста бременната жена получава освен фиш с резултатите, и листовка със списък на храните, съдържащ необходимите витамини, микроелементи, аминокиселини и т.н. Това я улеснява при избора на продукти за нейното хранене.
  • ТЕСТЪТ НАСОЧВА децата и младите хора към здравословен начин на хранене с толерираните от организма им храни, без те да изпадат в депресии от различните диети или да стигат до заболявания като булимия, анорексия. Знаем колко тежки и сложни са тези проблеми.
  • СПАЗВАНЕТО на показателите от теста помага да се подобри значително състоянието на хора, страдащи от диабет, подагра, сърдечно-съдови и бъбречни заболявания, на ендокринната система. Друго ВАЖНО е, че приемането на разрешените храни от теста задължително трябва да се съобрази с характерната за съответното заболяване диета.
  • При онкологично болните основна част от лечението е поддържането на съпротивителните сили и на имунитета им. Хранителен режим с поносимите от тях храни би помогнал за разрешаване или облекчаване на част от проблемите им.

Често задавани въпроси

Болезнен ли е тестът?

Не, Вега тест е абсолютно безболезнен, безопасен и неинвазивен.

Колко време отнема теста?

Както споменахме тестът се извършва в рамките на около час. Резултатите са готови веднага.

Вега тест има ли противопоказания?

Вега тест не се препоръчва на пациенти с пейс мейкър, бременни жени и деца до петгодишна възраст.

Поставя ли Вега Тест диагноза?

Вега Тест не поставя диагноза. Изследването дава информация за поносимостта на Вашия организъм към храните и може да подпомогне лечението Ви. Но тестът не е алтернатива на лекарски преглед. При здравословни проблеми Ви препоръчваме да се обръщате към личния си лекар.

Как работи Вега апарата?

Вега тестуването произхожда от електроакупунктурата. Към апарата са свързани метален писец, който се поставя върху определена акупунктурна точка в основата на нокътя на палеца на едната ръка и метален накрайник, който пациента държи с другата си ръка. Биоенергийният тест “Вега тест” дава оценка за около 240 храни. Измененията в ел. съпротивлението на акупунктурната точка показва дали даденият организъм добре разгражда тестваната храна.

Как да разпозная симптомите на непоносимост към храната?

Непоносимостта към определена храна обикновено се появява в рамките на 1 до 72 часа след консумацията. И поради забавената реакция на организма трудно може да бъде установено точно към каква храна е непоносимостта. При много хора проблемите започват с главоболие или лошо храносмилане, подуване, газове. Постепенно с течение на месеци или години здравословните проблеми се задълбочават и могат да се появят нови симптоми. Тези симптоми могат да варират, но хората страдащи от хранителна непоносимост са по-податливи на инфекции.

Защо да си правя тест с Вега тест?

Досега най-надеждните изследвания за поносимост към различните видове храни се правят по метода на кръвните тестове. Това излиза доста скъпо, тъй като пробите се изпращат в лаборатории в чужбина, а резултатите се връщат у нас след около месец. Биоенергийният тест “Вега тест” дава оценка за около 240 храни и трае 1 час, като отчита моментното състояние на организма, което може да се промени след един или няколко месеца. Технологията на компютърния апарат е основана на принципите на електроакупунктурата.

Запази час за процедура още сега
Контакти