RF-Лифтинг

RF-Лифтинга е в състояние да сътвори чудеса без намесата на пластичната хирургия.

Той предизвиква истинско и пълно подмладяване на кожата, без да е необходим възстановителен период.
Наричат го още „лифтинг през обедната почивка”, който не оставя никакви видими следи по лицето като зачервяване, подуване и подпухване. С радиочестотния лазер се работи в областта на очите, лицето, шията и деколтето.. Възвръща тонуса и тургура на кожата. Отначало вие изглеждате просто отпочинали. След втората процедура започва стягане на овала на лицето, а двойната брадичка се прибира. Методиката термаж или термолифтинг е преминала изпитания през шест водещи центъра по естетична медицина в САЩ и през 2002 год. е официално одобрена от „Food and Drug Administration-USA”. Апаратите за радиочестотен лифтинг се използват вече в 72 страни по света.

Това е eдинствения клинично доказан уред с уникална подмладяваща кожата технология и единствения начин за постигане на фейслифтинг без хирургична намеса.

RF-лифтинг

Какво представлява RF-Лифтинга ?

Това е контролирано загряване на дермата и подкожните тъкани, при което отпуснатите колагенови нишки моментално се скъсяват и уплътняват, без да се увреждат. В резултат на това – кожата става по-стегната и плътна. Когато през нашата кожа преминат радиочестотните вълни, нейната температура се повишава, това предизвиква контракция на тъканите и стимулиране образуването на нов колаген.
Засилва се кръвообращението, а оттам и насищането на тъканите с кислород и ускоряване отделянето на токсини и СО2. Това подобрява и тонуса на самата кожа.

Радиочестотната терапия/лифтинг/ притежава много предимства: тя е практически неболезнена; позволява незабавно завръщане към нормалния ритъм на живот; намалява фините линии и повърхностните бръчки; стяга и контурира кожата на лицето и тялото.

След всяка следваща терапия ефектът се забелязва все по-осезателно. За оптимални резултати се правят 4-6 процедури.

Terminator 6 е апарат от последно поколение, работещ с 3 полярна радиочестота.

Радиовълните течат между три електрода, в следствие на което дълбочината на проникване е контролирана и ограничена в зоната. / монополярния поток тече през цялото тяло/

Terminator 6 загрява едновременно и хомогенно и повърхностния /дермален/ и дълбокия /хиподермалния/ (20 мм) слой на кожата.

Приложениe на RF-Лифтинга

  • Премахване на бръчки
  • Премахване на белези
  • Лифтинг на зони –  цяло лице, деколте, шия, ръце
  • Стягане на кожата
  • Премахване на стрии
  • Избистряне на тен
  • Торбички и черни кръгове под очите
  • Повдигане на горен и коригиране на долен клепач
  • Третиране фини бръчки, пори на лицето
  • Подходяща за всеки тип кожа!

Процедурата може да се извършва през всеки сезон.

Радиочестотния поток на триполярния Terminator 6 е фокусиран и осигурява висока плътност на мощността, т.е. НЕЗАБАВНИ РЕЗУЛТАТИ, при напълно БЕЗБОЛЕЗНЕНА процедура.

Цени

ВИД ПРОЦЕДУРА Лифтинг  Цена
/лв./
Цена
/лв./
Цена
/лв./
Брой процедури 1 4 6
– Двойна гуша 60.00лв. 195.00лв. 280.00лв.
– околоочен контур 80,00лв. 240.00лв. 360.00лв.
– Чело 60.00лв. 195.00лв. 280.00лв.
– Деколте 80.00лв. 240.00лв. 360.00лв.
– Цяло лице 100.00лв. 300.00лв. 450.00лв.
– Цяло лице и деколте 150.00лв. 450.00лв. 725.00лв.