RF-Лифтинг

RF-Лифтинга е в състояние да сътвори чудеса без намесата на пластичната хирургия.

Той предизвиква истинско и пълно подмладяване на кожата, без да е необходим възстановителен период.
Наричат го още „лифтинг през обедната почивка”, който не оставя никакви видими следи по лицето като зачервяване, подуване и подпухване. С радиочестотния лазер се работи в областта на очите, лицето, шията и деколтето.. Възвръща тонуса и тургура на кожата. Отначало вие изглеждате просто отпочинали. След втората процедура започва стягане на овала на лицето, а двойната брадичка се прибира. Методиката термаж или термолифтинг е преминала изпитания през шест водещи центъра по естетична медицина в САЩ и през 2002 год. е официално одобрена от „Food and Drug Administration-USA”. Апаратите за радиочестотен лифтинг се използват вече в 72 страни по света.

Това е eдинствения клинично доказан уред с уникална подмладяваща кожата технология и единствения начин за постигане на фейслифтинг без хирургична намеса.

масажи 2

Какво представлява RF-Лифтинга ?

Това е контролирано загряване на дермата и подкожните тъкани, при което отпуснатите колагенови нишки моментално се скъсяват и уплътняват, без да се увреждат. В резултат на това – кожата става по-стегната и плътна. Когато през нашата кожа преминат радиочестотните вълни, нейната температура се повишава, това предизвиква контракция на тъканите и стимулиране образуването на нов колаген.
Засилва се кръвообращението, а оттам и насищането на тъканите с кислород и ускоряване отделянето на токсини и СО2. Това подобрява и тонуса на самата кожа.

Радиочестотната терапия/лифтинг/ притежава много предимства: тя е практически неболезнена; позволява незабавно завръщане към нормалния ритъм на живот; намалява фините линии и повърхностните бръчки; стяга и контурира кожата на лицето и тялото.

След всяка следваща терапия ефектът се забелязва все по-осезателно. За оптимални резултати се правят 4-6 процедури.

Terminator 6 е апарат от последно поколение, работещ с 3 полярна радиочестота.

Радиовълните течат между три електрода, в следствие на което дълбочината на проникване е контролирана и ограничена в зоната. / монополярния поток тече през цялото тяло/

Terminator 6 загрява едновременно и хомогенно и повърхностния /дермален/ и дълбокия /хиподермалния/ (20 мм) слой на кожата.

Приложениe на RF-Лифтинга

  • Премахване на бръчки
  • Премахване на белези
  • Лифтинг на зони –  цяло лице, деколте, шия, ръце
  • Стягане на кожата
  • Премахване на стрии
  • Избистряне на тен
  • Торбички и черни кръгове под очите
  • Повдигане на горен и коригиране на долен клепач
  • Третиране фини бръчки, пори на лицето
  • Подходяща за всеки тип кожа!

Процедурата може да се извършва през всеки сезон.

Радиочестотния поток на триполярния Terminator 6 е фокусиран и осигурява висока плътност на мощността, т.е. НЕЗАБАВНИ РЕЗУЛТАТИ, при напълно БЕЗБОЛЕЗНЕНА процедура.

Цени

Вид процедура Лифтинг 1 процедура 4 процедури 6 процедури
Двойна гуша 60.00 лв. 195.00 лв. 280.00 лв.
Околоочен контур 80.00 лв. 240.00 лв. 360.00 лв.
Чело 60.00 лв. 195.00 лв. 280.00 лв.
Деколте 80.00 лв. 240.00 лв. 360.00 лв.
Цяло лице 100.00 лв. 300.00 лв. 450.00 лв.
Цяло лице 150.00 лв. 450.00 лв. 725.00 лв.

Запази час за процедура още сега
Контакти