Power Board

Здравето е най-голямото ни богатство и за него трябва да се грижим редовно. Не чакайте, докато тялото ви започне да се бунтува и оплаква от липса на внимание с добре познатите болки в гърба и ставите. Голяма част от населението не трябва да упражнява физическа дейност в ежедневието си, което звучи добре на пръв поглед, но e изключително неблагоприятно за нашето здраве.

Целта на POWER BOARD e да се бори срещу сериозните последствия на все по-заседналия начин на живот. Високоефективните POWER BOARD уреди са лесни за употреба, спестяващи време и подходящи за всички хора независимо от възраст или физичeско състояние.

Oткрийте силата на вибрацията за по-добро здраве, атлетично тяло и по-добър живот!

Уредите POWER BOARD са много повече от обикновени уреди за упражнения и рехабилитация. Освен безспорният ефект на пълноценно физическо натоварване, процедурите с тях разтягат, укрепват, масажират и отморяват тялото. Елате и се убедете в ползите, които може да Ви донесе най-иновативното откритие за подобрение качеството на живот за последните 10 години. Оставете се да бъдете увлечени от ентусиазма на милиони хора по света!

масажи 2

Цени

Вид процедура Времетраене Цена
Power Board ~ 10 мин. 30.00 лв.

Запази час за процедура още сега
Контакти