Нехирургическа липосукция

TERMINATOR 6®

Апарат за нехирургическа липосукция, съчетаващ в себе си върховите технологии в областа на естетичната коземетика – Ултразвукова Кавитация + Триполярна Радио Честота + Вакум + Лазер.

TERMINATOR 6® е разработен на основата на най- напредналата технология, която комбинира радиочестота, ултразвук и светлина и осигурява ефективно лечение на целулит, стрии, мускулни схващания, ремоделиране на фигурата, терморелакс, дренаж и детоксикация, освен това има anti-age ефект (видимо подмладява и тонизира кожата), подобрява клетъчния метаболизъм. Не са необходими предпазни мерки, защото няма опасност от изгаряне, тъй като уредът използва триполярна радиочестота, което е по-сигурен метод в сравнение с останалите подобни методи.

масажи 2

TERMINATOR 6® излъчва триполярна радиочестота 10 MНz заедно с ултразвук 35~40Khz. Прилаганата радиочестота е триполярна, затова тялото може да бъде третирано ефикасно и абсолютно безопасно в сравнение с еднополярната и биполярната. Този уред комбинира две различни технологии, които може да бъдат прилагани както заедно, така и поотделно, в зависимост от конкретния проблем. Използването на ултразвук и специалните му действия (механично, термично, физикохимично), които са добре известни и са доказани при многобройните клинични изследвания, позволява на уреда да намали мастните натрупвания още при първите процедури. Радиочестотата, от друга страна, се използва, за да стимулира ендогенен термален ефект, който увеличава клетъчния метаболизъм в третираните зони. В същото време стимулиращото въздействие върху фибробластите води до повишаване синтеза на колаген и еластин, необходими, за да се подобри тъканната трофика.

Трите технологии се комбинират за намаляване на целулита чрез следните три стъпки:

  • Ултразвукова кавитация:- намалява големите масни гранули
  • Триполярно горене на мазнини: топи малките масни гранули
  • Вакум + двуполярна радиочестота +лазер : ускоряват метаболизма на разтворените мастни киселини и глицерин (мазнини)

Трите функций се изпълняват едновременно за постигане на незабавни резултати, не само за загуба на тегло, а и намаляване на размерите и обиколките.

ПРИЛОЖЕНИЕ

  • 1. Борба с целулита.
  • 2. Загуба на тегло, едновременно намаляване на размери и оформяне на тялото за перфектен ефект. Намаляване на мазнините, очертаване на тялото, стягане на мускулите на ръцете, кръста, задните части и коремната област.
  • 3. Стягане на кожата, повишаване на еластичността, подобряване на уголемените пори, подмладяване на кожата, премахване на двойна брадичка
  • 4. Премахва един от типичните мъжки проблеми т. нар. „бирено коремче” Стимулира колагена и подобрява кожният метаболизъм.
  • 5. Отпадъците от метаболизмът се премехват от лимфата, следователно предлага цялостно лимфно източване на тялото.
  • 6. Мигновенни резултати. Разликата се наблюдава веднага след първата процедурата.

Противопоказанията за процедури с уреда TERMINATOR 6® са бременност, кърмене, диабет или други хормонални смущения, инфекции и възпалителни реакции в зоните, предвидени да бъдат третирани, признаци за разширени вени, пейсмейкър, както и други метални системи в зоните, които ще се третират, или наскоро открито злокачествено заболяване.

Още след първата процедура с уреда се постигат невероятни резултати – намаляване на целулитните натрупвания, видимо подобрение на тонуса на кожата и нейната еластичност. За оптимални резултати се препоръчват общо 6-8 процедури два пъти седмично.

Без болка, белези и ограничение на цвета на кожата

Цени

Вид процедура 1 процедура 6 процедури 10 процедури
Корем 60.00 лв. 300.00 лв. 510.00 лв.
Паласки 60.00 лв. 300.00 лв. 510.00 лв.
Брич 60.00 лв. 300.00 лв. 510.00 лв.
Бедра – вътрешна и външна част 100.00 лв. 500.00 лв. 850.00 лв.
Бирено Коремче 100.00 лв. 500.00 лв. 850.00 лв.

Запази час за процедура още сега
Контакти