Детоксикация на организма

Детоксикация при съвременния начин на живот е неизбежно попадането на отровни вещества в нашия организъм чрез хранителните продукти, водата, замърсения въздух и т.н. Всеки от нас носи в тялото си токсини от 3 до 20 кг., в зависимост от начина на живот. Токсините се акумулират в кръвоносната и лимфната системи, във вътрешните органи и в кожата. Натрупаните в организма шлаки, токсини и много други отровни вещества са причина за редица хронични заболявания.

На базата на научно откритие, удостоено с Нобелова награда за химия през 2003 г- е разработен оригинален метод за апаратна йонизация на водата, възстановяване на нарушения електролитен баланс на клетките в организма и извличане на натрупаните в тях токсини (отровни и вредни вещества) .

Същността на йонната водна терапия (детоксикация) се заключава в следното: стъпалата на краката /до глезените/ се потапят в леген с вода, в който е разтворена “щипка” сол; между краката е потопен електрод, свързан с детоксикатора, който йонизира водата и през порите на стъпалата навлизат отрицателно заредени йони в организма, възстановяват нормалния електрически потенциал на клетките и стимулират отделянето на натрупаните в тях токсини. Това води до възстановяване нормалната работа на органите нормализиране стойността на РН.

При 30-минутната процедура, водата от бистра и безцветна се оцветява в плътен тъмен цвят и множество тъмни частици. Цветът зависи от това кои органи или системи е засегнала болестта, или къде са натрупани токсините (бъбреци, черен дроб и т.н.) и какво е било заболяването (ревматизъм, подагра, простата и т.н.).

Достатъчни са 10-12 до 15 процедури (общо за 5-6 седмици) за да се прочисти тялото. За лица до 50 г. се препоръчват процедури през два дни, а за лица над 50 г. и различни хронични заболявания – през три дни или два пъти седмично и след това резултатът се поддържа един път на 10-14 дни.

Препоръчва се уредът да се ползва от хора с постоянно напрежение при работа, страдащи от стрес и нервно изтощение, употребяващи алкохол и цигари, хора работещи в замърсена среда, пациенти с наднормено тегло, с повишено кръвно налягане, страдащи от диабет, хипертония, заболяване на бъбреците, възпаление на ставите и др. и при необходимост от общо тонизиране и освежаване на организма.

Не се препоръчва йонна терапия на пациенти с пейсмейкъри или др.имплантирани устройства с батерии и пациенти с трансплантирани органи; в ранния следоперационен период; при повишена температура и остри възпалителни заболявания; при открити рани на краката; при бременни и кърмящи жени и деца до 8 годишна възраст.

При смяна на сезоните се препоръчва извършването на детоксикация на оргранизма, както на болни, така и на здрави хора.

Уникалната система за водна детоксикация (йонна терапия) на организма Ви дарява здраве и спомага за:

 • извличане на токсините, отровите и тежките метали от организма и премахва излишните мазнини;
 • активира се дейността на клетките и тъканите на организма и се повишава активността на мозъка;
 • подобрява се паметта и качеството на съня;
 • запазва холестерола на необходимото ниво;
 • възпрепятства образуването на плаки в кръвоносните съдове;
 • нормализира кръвното налягане и кръвната захар;
 • пречиства черния и белите дробове и бъбреците;
 • премахва бръчките, акне и др. кожни проблеми;
 • пречиства костната система и мускулите;
 • подобрява потентността;
 • чувствително облегчаваа болките;
 • стимулира се вегетативната нервна и имунна системи;

Цени

ВИД ПРОЦЕДУРА Времетраене
/мин./
Цена
/лв./
Детоксикация на оргранизма
Детоксикация – процедура 30 мин. 15.00 лв.
Детоксикация – карта за 10 процедури 130.00 лв.